Sta jij op het punt een re-integratietraject te starten?
De Wet Verbetering Poortwachter (Wvp) heeft als doel dat zieke werknemers weer snel aan het werk gaan. Hetzij in de eigen baan (1e spoor), hetzij bij een ander bedrijf (2e spoor). Het stap voor stap terug gaan naar een baan heet re-integreren (ongeacht of dat je eigen baan is of een baan elders).

“Ik ben nu een jaar ziek en mijn werkgever zegt dat er een 2e spoortraject moet worden opgestart. Maar ik ben toch ziek?”

Ook al re-integreer je momenteel in je huidige baan, maar ben je meer dan één jaar ziek, dan moet je wettelijk gezien toch meewerken aan een 2e spoortraject. Dit is met name bedoeld voor het geval de re-integratie in jouw eigen baan niet lukt en er geen tijd verloren gaat om andere mogelijkheden te onderzoeken.

Je hoeft dit niet alleen te doen!
Ik begeleid je graag bij het zoeken van de beste oplossing voor jou. De meest effectieve manier is om wekelijks samen, in jouw vertrouwde omgeving, aan de slag te gaan. Hierdoor kunnen we snel inspelen op kansen en mogelijkheden die zich voordoen binnen jouw organisatie en in de banenmarkt. Uiteraard breng ik mijn uitgebreide netwerk mee, zowel vanuit de re-integratiebranche als uit het bedrijfsleven.

Kosten en duur van het re-integratietraject
De duur van een re-integratietraject varieert en is afhankelijk van de loopbaanvraag. In veel gevallen biedt jouw werkgever het re-integratie traject aan en bekostigt deze ook.

Meld je aan voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!