Mijn naam is Dick Maat, loopbaanadviseur in de regio Noord-Brabant en Zeeland. Het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en het bewust worden van hun talenten loopt als een rode draad door mijn carrière.

De eerste 35 jaar heb ik dit gedaan als leidinggevende van diverse kantoren en een afdeling Marketing & Sales binnen de financiële sector. Daarna bij mijn eigen loopbaanadviesbureau. Hierbij heb ik begeleidingsconcepten gecreëerd alsmede workshops voor onder andere heroriëntatie, netwerken, solliciteren en ‘de eerste indruk’ ontwikkeld en veelvuldig uitgevoerd.

Erkend loopbaanadviseur
Ik ben NOLOC Erkend Loopbaanprofessional en Erkend Studie- en beroepskeuze Consultant Stichting Emergo. Daarnaast ben ik deelnemer aan het Vrije Atelier van Loopbaanprofessionals.

Waarom BuroDickenz?
In mijn lange en gevarieerde loopbaan heb ik niet alleen veel werkervaring opgedaan, maar door de vele contacten, ook als manager, ben ik ervan overtuigd geraakt dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen en dat je juist gebruik kunt maken van andermans expertise en talenten. Vandaar de naam Buro Dickenz. Uiteraard stel ik ook voor mijn cliënten mijn netwerk open.

Dick Maat loopbaan adviseur Noord Barabant en Zeeland

Bel of mail mij gerust via 06-20772570 of info@burodickenz.nl

Mijn adres: Antwerpsestraatweg 126-A, 4631 RC Hoogerheide