Dreig jij je baan binnenkort te verliezen?

‘Ik weet dat mijn functie binnenkort komt te vervallen en dat mij de wacht wordt aangezegd. Ik krijg wat geld mee, maar is te weinig om tot mijn pensioen te overbruggen. Ook al krijg ik tijdelijk een ww uitkering ik zal een baan moeten zoeken.”

Baanverlies behoort tot één van de heftigste ervaringen in het leven. De omgeving, inclusief je werkgever, onderschatten veelal de impact hiervan en daardoor voel je jezelf al snel onbegrepen en éénzaam. Voordat je kunt gaan onderzoeken welke richting je in je verdere werkzame leven op wilt, zal je eerst je diepe verdriet moeten verwerken, want het was tenslotte niet jouw eigen besluit om bij dit bedrijf en deze baan weg te gaan.

“Mijn gezin is weer overgegaan tot de orde van de dag, maar ik ben mijn baan kwijt en niemand luistert meer naar mijn verhaal”.

Hoe ik jou kan helpen
In mijn meer dan 20 jaar ervaring als outplacement adviseur heb ik geleerd dat het wezenlijk is om eerst het verdriet te verwerken voordat er naar een nieuwe toekomst kan worden gekeken. ik begeleid en ondersteun je hier graag in. Juist door de situatie en bijbehorende gevoelens te erkennen, komt er vaak onverwachts veel ruimte en zin vrij om de draad weer op te pakken, of zelfs een hele nieuwe weg in te slaan.

Tarieven en duur van het traject.
De duur van een traject is per persoon sterk uiteenlopend. Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zal ik je uiteraard een schatting van de kosten geven.