Hoe uitdagend is jouw baan nog voor jou?
Wil je verder komen in je huidige baan, of knaagt er al jaren een gevoel van…ik heb ooit de verkeerde afslag genomen? Twee uitersten, maar beide hebben ze te maken met jouw ambitie en daarom alles waard om tot in de puntjes uit te zoeken.

“Mijn loopbaan ging tot nu toe van een

leien dakje; ik kreeg steeds betere banen,

maar heb het gevoel dat ik nooit een

bewuste keuze heb gemaakt.”

Voor beide vraagstukken schakel je een loopbaanadviseur in. Jouw levensverhaal is essentieel binnen het loopbaanvraagstuk. Samen blikken we terug op je leven en word je je bewust waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt. Hierdoor wordt duidelijk wat de werkelijke loopbaanvraag is, waar je naartoe wilt en welke stappen je hiervoor kunt nemen. Het is een interessante zoektocht met vaak een verrassende uitkomst!

Blijf je te lang in dezelfde functie, terwijl je niet tevreden bent, of vind je dat je jezelf dankbaar moet voelen voor een baan als de jouwe? Je kunt hierdoor gezondheids- en stressgerelateerde klachten ontwikkelen. Herken je jezelf in één van de volgende quotes? Dan is het hoogtijd om een afspraak met mij te maken.

“In mijn organisatie wordt mijn wens om me verder te ontwikkelen niet op

prijs gesteld. Ik moet gewoon mijn werk  

doen en verder geen ambities hebben.”

“Mijn baas staat niet open voor mijn

suggesties en ik krijg het gevoel dat hij

alleen maar orders uit kan delen.”

“Ik heb al een paar keer op een andere

baan gesolliciteerd binnen mijn

organisatie, maar werd steeds

gepasseerd.Terwijl ik er

ruimschoots voor

gekwalificeerd was.”

Tarieven en duur van het traject
De duur van een traject varieert en is afhankelijk van de loopbaanvraag. De meeste van mijn cliënten hebben slechts drie intensieve gesprekken nodig om verder te kunnen. Hoewel sommige loopbaanadviesbureaus langere trajecten aanbieden, is mijn ervaring dat er dan minder vaart in het traject zit en dit hoeft niet per sé tot positieve uitkomsten te leiden.

Wil jij ook binnen een paar gesprekken een nieuwe koers voor jezelf uitzetten? Maak dan een afspraak!