Ik laat je natuurlijk graag een aantal reacties zien van cliënten die ik heb mogen begeleiden. Om privacyredenen vermeld ik niet bij alle reacties hun namen.

“Meer dan een jaar geleden spraken we elkaar toen ik begon aan mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Binnenkort maak ik de overstap. Dank je wel voor de inspiratie en inzichten, die je me gaf. Ze hebben me enorm geholpen om een nieuwe stap te zetten”
“Ik ga vanaf 1 maart starten als kantoordirecteur.  Fantastisch he!! Aangezien onze gesprekken nog altijd op mijn netvlies staan, dacht ik, dit moet Dick weten. Jij was tenslotte de eerste die het vertrouwen in mij had uitgesproken en gezegd hebt dat het mij ook ging lukken om een hele goede leidinggevende te worden.”
“Ja, het is hoog tijd voor een overstap. Jouw woorden dat ik in een ander ‘decor’ zou moeten staan, zijn me altijd bijgebleven. Mijn intrinsieke motivatie om het beste uit talenten te halen en beter te worden, versterkt dat alleen maar. Binnenkort maak ik mede door jou de overstap. Dank je wel.”
“Terwijl ik nog eens door mijn LinkedIn connecties loop, kom ik jouw naam tegen. Ik ben je nog altijd heel dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan, mij weer zelfvertrouwen hebt teruggegeven en ik weet zeker dat je andere mensen ook weer op het juiste spoor zal zetten.”
“Opeens veranderde na mijn ontslag er heel veel voor me op werkgebied. Ik had zomaar opeens de keuze uit drie banen. Ik had de luxe om te kunnen kiezen. Nu werk ik vlak bij huis vier dagen per week. Bedankt voor je inspirerende gesprekken.”
“Dag beste Dick, ik heb het erg naar mijn zin in het onderwijs. Ik voel me als een vis in het water. Ik heb mijn passie gevonden 😉 Hoe gaat het met jou? Ik heb zoveel gehad aan onze waardevolle gesprekken. Nogmaals bedankt daarvoor! Groetjes Labine
“Beste Dick, Bij deze wil ik je bedanken voor je oprechte interesse in mij, je begeleiding, coaching en adviezen van de afgelopen maanden. Ik heb meer over mijzelf geleerd, ook een beter beeld gekregen en ook goed inzichtelijk gekregen wat mijn nieuwe baan moet inhouden om er lang en prettig te kunnen werken. Ik ben blij dat ik die baan heb gevonden. Op 1 november ga ik starten. Ik heb er zin in. Nogmaals bedankt, Rene.” 
“Dag Dick, Echt waar; de tip van jou om te bellen als je een leuke vacature ziet werkt echt! Vanochtend gebeld met een paar simpele vragen, daarna meteen een motivatiebrief en cv gestuurd en vanmiddag werd ik al gebeld of ik a.s. maandag om 13.00 uur op gesprek kon komen! Geweldig toch! Gr. Nathalie.”